جشنواره غذاهای بومی محلی چابهار در هفته گردشگری برگزار می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چابهار از برگزاری جشنواره غذاهای محلی به مناسبت هفته گردشگری در این شهرستان خبرداد.

به‌گزارش خبرنگار میراث آریا، خیرالنساء امیری روز جمعه سوم مهرماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: همزمان با هفته گردشگری، جشنواره غذا با هدف معرفی خوراک، فرهنگ و سبک زندگی مردم مکران و تبیین ظرفیت‌های گردشگری خوراک در شهرستان چابهار برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی چابهار افزود: این رویداد با مشارکت منطقه آزاد چابهار و و در چارچوب برنامه‌های هفته گردشگری برگزار خواهد شد.

او با اشاره به جایگاه غذا در معرفی فرهنگ و هویت مقصدهای گردشگری تصریح کرد: غذاهای بومی و محلی، بخشی از میراث فرهنگی هر منطقه محسوب می‌شوند و در مکران، بسیاری از خوراک‌های سنتی بازتابی از اقلیم، طبیعت، دریا، شیوه معیشت و سبک زندگی مردم این سرزمین هستند.

او افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، معرفی ظرفیت‌های گردشگری خوراک بلوچستان، پاسداشت و احیای غذاهای بومی و سنتی، انتقال دانش و مهارت‌های مرتبط با تهیه و پخت غذا و ایجاد زمینه برای معرفی فرهنگ و هویت جوامع محلی به گردشگران است.

امیری گفت: بخشی از غذاهای سنتی و بومی سیستان و بلوچستان در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده‌اند و این موضوع نشان‌دهنده ارزش فرهنگی این میراث و ضرورت توجه بیشتر به حفظ و معرفی آن‌هاست.

انتهای پیام/

کد خبر 1405070300170
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha